vesa.lyyra@lyyraks.fi

Uudisrakentaminen

Ota yhteyttä kysymysboxin tai ota yhteyttä -sivun yhteystietojen avulla, niin meiltä voisi löytyä tonttivaihtoehtoja, sekä väyliä kuntien tonttitarjontaan. Suosituimmista taloista olemme koonneet ideakirjan, joista löytyy moneen makuun olevia pohjapiirustuksia.

100% valmis koti -palvelussa hoidamme suunnitelmien teettämisen ja lupa-asioiden hoitamisen puolestanne.

100% valmiskoti -palvelussa huolehdimme rakennustyömaastanne yhtä hyvin kuin omastamme. Muutenkin periaatteisiimme kuuluu, että tavaroiden vastaanotto ja suojaus täytyy olla selkeästi sovittu, että rakennusmateriaali on käyttökelpoista ja pysyy hyvässä kunnossa.

Meillä on laaja yhteistyökumppaneiden joukko, josta löytyy ammattitaitoista osaamista jokaiseen rakentamisprojektissa tarvittavaan tehtävään.

100% VALMIS KOTI

Meiltä saat rehellisesti täyden palvelun uudisrakentamisen palvelua, jossa rooliksesi parhaimmillaan jää vain rakennusprojektin etenemisen ihaileminen, sekä uuteen, huolella tehtyyn ja muuttosiivottuun kotiin asettuminen. Kutsumme sitä 100% valmis koti –palveluksi.

KOTI HALUTTUUN VALMIUSASTEESEEN

Tarjoamme lisäksi sovittuun vaiheeseen asti tehtyjä kokonaisuuksia. Mikäli sinulla on taitoa ja intoa rakentaa kotia, voimme helpottaa eniten ammattitaitoa ja työntekijöitä vaativia vaiheita ja rakentaa kotisi esimerkiksi lattian valu –vaiheeseen asti tai siihen vaiheeseen, että voit aloittaa pintatyöt. Löydämme varmasti ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

ELEMENTTIRAKENTAMINEN

Rakennamme pääosin puurakenteisia koteja elementtirakentamisen menetelmällä, jossa säänsuojassa rakennetut seinäelementit ja tontilla perustusten päälle tehty kattoelementti pystytetään jopa yhden päivän aikana. Tämä mahdollistaa sen, että talo on säältä suojassa hyvin nopeasti ja ulkoiset tekijät, kuten sääolosuhteet eivät pääse vaikuttamaan materiaaleihin ja rakenteisiin.

SÄHKÖOSAAMINEN

Meiltä on saatavilla myös erikseen vankan osaamisen sähkösuunnittelun ja –urakoinnin palvelua.

TILAA IDEAKIRJA!

Tai kysy lisää