129 m² paritalo, Siilinjärvi

4mh + k / rt + kph + s + 2 wc + khh + vh + var + ak., 129,0 m², 318 000 €

Pillipiipari on “Siilinjärven saaristokaupungissa” Panninniemessä valmiille asuinalueelle kesäkuussa aloitettava ja talvella valmistuva kaksikerroksinen ammattitaitoisesti suunniteltu, laadukas ja yksilöllinen paritalo, joka on ennakkomarkkinoinnissa. Tontti on viimenen alueen rakentamaton tontti, joten ei tarvitse asua rakennustyömaalla.

Tontti on kunnan omarantainen vuokratontti, jonka lunastushinta on kaava-alueen rantatontiksi edullinen n.60000€. Tontin voi vuokrata 8% vuosivuokralla(vuokrahyvitys5v. ostohinnasta) tai ostaa omaksi. Myyntihinta on laskettu esisopimuskauppakuviolla, joten hintaan lisätään varainsiirtovero, mutta rakennusajalta ei tule muita kuluja ostajalle. Tontin hallintaan laaditaan hallinnanjakosopimus kiinteistönvälittäjän kanssa ja asunnot varustetaan erillisillä lämmitysjärjestelmillä, joten et ole naapurin kulutuksesta riippuvainen, eikä ole taloyhtiön vastuista. Tontille jää vapaata rakennusoikeutta ja mahdollisuus rakentaa rantasauna/t ja laiturit ja veneen saa omaan rantaan.

Asunto A on talon aurinkoisemmalle puolelle sijoittuva koti.

Pillipiipari on arkkitehdin designilla nykyaikaisesti suunniteltu ja ammattitaitoisesti asemoitu koti, jonka toteutamme laadukkaasti laadukkailla materiaaleilla. Kodin keskeisimmät toiminnot, kuten keittiö, olohuone ja pariovilla terassille aukeva ruokailutila on sijoitettu rannan puolelle. Kaikki makuuhuoneet on sijoitettu niin, että ne eivät rajaudu huoneistojen väliseen seinään.Tilasuunnittelu on onnistunut hukkaamatta tilaa. Yläkerrasta aukeaa huikeat näkymät kevätönjärvelle. Porrasikkuna tekee portaista valoisat ja avaa taulumaisen näkymän ulos. Asuntoon kuuluu erillinen autokatos/varastorakennus, jota voi muokata autotalliksi tai kahdelle autolle ja asemakaava mahdollistaa lisätilauksena rantasaunan.

Lyyraks Oy on erikoistunut yksilölliseen omakotirakentamiseen ja olemme rakentaneet Panninniemeen samalle alueelle kahdeksan omakotitaloa kolmen vuoden aikana, joten voimme käydä tutustumassa referenssikohteisiimme. Kodin saa meiltä täysin valmiina, ettei tarvitse, kuin maksaa, osallistua suunnitteluun ja muuttaa siivottuun kotiin. Olemme tunnettuja tehokkaasta ja nykyaikaisesta rakennustavastamme, jota esittelemme liitteessä olevala videolla ja intohimomme on tehdä yksilöllisiä ja laadukkaita koteja kestävillä ja laadukkailla materiaaleilla ja ratkaisuilla. Kotimme varustetaan myös alykkäällä ja nykyaikaisella led-valaistuksella ja kotiautomaatiolla, joka tuo helppoutta ja turvallisuutta elämään.

Pyydä pohjakuva, rakennustapaseloste ja alustavat kaluste- ja sisustusuunnitelmat tutustuttavaksi ja sovitaan esittely tontille tai verkkoneuvotteluna. Ostajalla on mahdollisuus vielä vaikuttaa suunnitelmiin. Ilmoituksen kuvat ovat visualisoituja, joten eivät täysin vastaa toteutuvaa todellisuutta.

Asunnon perustiedot

Sijainti:
    • Siilinjärvi Panninniemi
    • Säkkipillintie 8, 71800
Tyyppi:
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Muiden tilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Lisätietoja pinta-alasta:
Kerrokset:
2
Rakennusvuosi:

(Uudiskohde)

Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta:
  •  

Asunnon lisätiedot

Sauna:
:
:
Lisätietoja kunnosta:
Energialuokka:
  •  
Lämmitysjärjestelmä:
Vesijohto:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoverhous Puupaneeli. Kattomateriaalit Lukkosauma pelti Premium 50 laatuluokka. Sisämateriaalit ostajan valittavissa määritellyistä hintaluokista.
Keittiön kuvaus:

 

WC-tilojen kuvaus:
  • Alakerran WC:ssä myös suihku. Yläkerrassa erillinen WC.
Saunan kuvaus:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:

 

Asunnon tontti

Tontin omistus:
Vuokra
Tontin vuokraaja:
Siilinjärven kunta
Tontin vuokra-aika:
ensimmäisen 5-vuoden vuokra hyvitetään ostohinnasta. Vuokraa on jo maksettu

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
Siilinjärven keskustan palvelut n. 3km. Lähistöllä rakennetaan uusia hirsisiä päiväkoteja ym.
Liikenneyhteydet:
Linja-auton kääntöpaikka n. 400m.Bussiyhteydet Kuopioon. Kuopioon pääsee nopeasti moottoritietä.
Ajo-ohjeet:
Panninniementie-Säkkipillintie.
Scroll to Top